Giriş Kayıt
Alex Cannon

Alex Cannon (41)


Görsel Efekt, Animasyon

Alex Cannon, 14 Eylül 1977 Alexandria, Virginia, ABD doğumlu görsel efekt, animasyon.

Maskeli Süvari (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Eylül 1977
Doğum Yeri: Alexandria, Virginia, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yeni Mutantlar
2019 Aksiyon Görsel Efekt    

Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı
2017 40 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 222,064

Terminator: Yaradılış
2015 38 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 230,819

Maskeli Süvari
2013 36 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 207,113

İyi Olan Kazansın
2012 35 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 166,283
2011 34 Animasyon Animasyon 7.2 213,410

Melekler ve Şeytanlar
2009 32 Gizem Animasyon 6.7 249,840

Örümcek Adam 3
2007 30 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 454,156
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019