Giriş Kayıt
Sam Hoare

Sam Hoare (37)


Oyuncu, Yönetmen, Senarist

Sam Hoare, 26 Haziran 1981 doğumlu oyuncu, yönetmen, senarist.

An Adventure in Space and Time (2013), Abe (2013), Keeping Rosy (2014), (2006) Jane Eyre (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Haziran 1981
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Gerilim Oyuncu 6.6 65

Merhamet
2018 37 Macera Oyuncu 6.0 4,742
2018 37 Dram Oyuncu 5.9 1,826
2018 Suç Oyuncu 7.7 9,239
2016 35 Kısa Metraj Oyuncu 8.0 31
2016 Dram Oyuncu 6.8 1,285

Son Efsane
2015 34 Biyografi Oyuncu 6.5 14,156

Efsane
2015 34 Biyografi Oyuncu 7.0 135,584
2015 Dram Oyuncu 6.6 509
2015 34 Dram Oyuncu 5.0 148
2015 Dram Oyuncu 7.6 2,341

Yabancı
2014 Dram Oyuncu 8.5 89,076
2014 33 Dram Oyuncu 6.3 696
2013 Biyografi Oyuncu 8.3 5,892

Sürpriz Çocuk
2013 32 Komedi Yönetmen
Senarist
6.4 769
2013 Dram Oyuncu 7.5 2,293
2013 32 Kısa Metraj Oyuncu 6.7 1,283
2012 31 Dram Oyuncu 6.7 299

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 30 Aksiyon Oyuncu 6.9 637,509
2008 27 Dram Oyuncu 6.2 324

Altın Pusula
2007 26 Macera Oyuncu 6.1 165,877
2006 Dram Oyuncu 8.4 17,611
2000 Dram Oyuncu 5.1 918
Dizi Altyazıları
True Detective (7,729) Shameless (3,771) Vikings (2,400) Inside No. 9 (1,848) Counterpart (1,407) The Blacklist (1,224) Shooter (1,146) Arrow (1,118) Gotham (990) The Flash (934)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019