Giriş Kayıt
Michael Daley

Michael Daley


Animasyon, Sanat Bölümü

Michael Daley, animasyon, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Snoopy ve Charlie Brown Peanuts Filmi
2015 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.1 38,634
2014 Animasyon Sanat Bölümü 6.3 70,841

Doğal Kahramanlar
2013 Animasyon Animasyon 6.7 94,472

Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor
2012 Animasyon Sanat Bölümü 6.6 172,099

Foster'ın Hayali Dostlar Mekanı
2004 Animasyon Animasyon 7.7 15,906
Dizi Altyazıları
True Detective (8,137) Shameless (4,103) Vikings (2,655) Inside No. 9 (2,068) Counterpart (1,609) Project Blue Book (1,302) The Blacklist (1,298) Shooter (1,226) Arrow (1,213) The Flash (1,169)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019