Giriş Kayıt
Naoto Hosoda

Naoto Hosoda


Animasyon, Yönetmen, Sanat Bölümü

Naoto Hosoda, animasyon, yönetmen, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Yönetmen    
2017 Animasyon Animasyon 5.9 124
2013 Animasyon Yönetmen 7.8 3,096
2011 Animasyon Yönetmen 7.8 10,541
2008 Animasyon Yönetmen 7.5 429
2007 Animasyon Animasyon 7.0 60
2007 Animasyon Yönetmen 6.4 25
2006 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
Animasyon
7.1 662
2003 Animasyon Animasyon 6.4 136
2002 Animasyon Animasyon 8.3 2,445
2001 Animasyon Animasyon 7.1 210
2000 Animasyon Animasyon 7.4 174
1999 Animasyon Animasyon 7.5 13,000
1997 Animasyon Animasyon 7.2 259
1997 Animasyon Animasyon 5.6 227
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,120) Supernatural (3,910) Shameless (2,848) The Big Bang Theory (2,554) The Flash (2,512) Better Call Saul (2,399) Arrow (1,841) La Casa de Papel (1,325) Manifest (1,181) Titans (1,137)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018