Giriş Kayıt
Tameo Kohanawa

Tameo Kohanawa


Sanat Bölümü, Yönetmen, Animasyon

Tameo Kohanawa, sanat bölümü, yönetmen, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.1 104
1986 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
   
1985 Animasyon Sanat Bölümü 7.3 974
1984 Animasyon Sanat Bölümü 7.5 823
1984 Animasyon Yönetmen 9.2 189
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,953) Shameless (4,065) Bodyguard (2,392) Castle Rock (1,851) Fear the Walking Dead (1,804) Suits (1,609) La Casa de Papel (1,353) The First (1,255) The 100 (1,218) Mayans M.C. (992)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018