Giriş Kayıt
Tameo Kohanawa

Tameo Kohanawa


Sanat Bölümü, Yönetmen, Animasyon

Tameo Kohanawa, sanat bölümü, yönetmen, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
7.0 156
1986 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
7.5 709
1985 Animasyon Sanat Bölümü 7.2 1,260
1984 Animasyon Sanat Bölümü 7.5 1,016
1984 Animasyon Yönetmen 8.4 452
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018