Giriş Kayıt
Annabelle Stevenson

Annabelle Stevenson (31)


Oyuncu, Yapımcı

Annabelle Stevenson, 12 Nisan 1988 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı.

Escape Room (2017), Pray for Rain (2017), (2006) H2O: Just Add Water (2006), (2015) Point of Honor (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Nisan 1988
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Annabelle Stephenson
Takma İsmi: DJ Bad Belle
Burcu: Koç
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 29 Gerilim Yapımcı
Oyuncu
4.2 6,018
2017 29 Dram Oyuncu 5.1 686
2015 27 Dram Oyuncu 6.2 570
2011 Dram Oyuncu 7.9 107,287
2009 Dram Oyuncu 7.5 473
2006 Dram Oyuncu 7.3 10,865
Dizi Altyazıları
Chernobyl (49,709) Game of Thrones (44,000) The Big Bang Theory (3,118) The 100 (2,521) The Blacklist (2,195) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,830) Killing Eve (1,636) Vikings (1,609) Breaking Bad (1,457) Warrior (1,307)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019