Giriş Kayıt
Dai Imaoka

Dai Imaoka


Animasyon

Dai Imaoka, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dragon Ball Z: Tanrıların Savaşı
2013 Animasyon Animasyon 7.2 23,079
2012 Animasyon Animasyon 7.3 1,542

Dante'nin Cehennemi
2010 Animasyon Animasyon 6.6 7,099
2006 Animasyon Animasyon 8.0 10,404
2004 Animasyon Animasyon 7.2 1,125
2004 Animasyon Animasyon 8.6 33,132
1999 Animasyon Animasyon 6.0 18,138
Dizi Altyazıları
Vikings (11,569) The Punisher (5,473) True Detective (3,538) Supernatural (3,068) The Big Bang Theory (3,054) Luther (2,438) Gotham (2,151) The Blacklist (1,625) Star Trek: Discovery (1,556) Project Blue Book (1,549)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019