Giriş Kayıt
Alfonso Chin X.

Alfonso Chin X.


Görsel Efekt, Kameraman, Editör

Alfonso Chin X., görsel efekt, kameraman, editör.

Uzay Yolu: Keşif (2017), Kin (2018), (2018) Altered Carbon (2018), (2018) The Predator (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 86,406
2018 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 7,599
2018 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 97,872

Aramızdaki Sözler
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 55,290

O
2017 Dram Görsel Efekt 7.4 342,602

Uzay Yolu: Keşif
2017 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 7.4 63,711

Kara Kule
2017 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 103,710

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 454,337
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 89,834

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2017 Macera Görsel Efekt 7.9 45,687
2017 Aile Görsel Efekt 5.2 215
2015 Gizem Editorial Department 7.0 1,129

Hamileler Diyarı
2014 Komedi Kameraman 5.6 641

Ok
2012 Aksiyon Kameraman 7.7 374,876
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,342) Supernatural (2,443) Love, Death & Robots (2,228) American Gods (1,755) The Passage (1,718) Vikings (1,627) Star Trek: Discovery (1,157) Shameless (1,068) Project Blue Book (983) The Flash (962)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019