Giriş Kayıt
Michael Wynn

Michael Wynn


Sanat Bölümü

Michael Wynn, sanat bölümü.

Salem (2014), (2011) Breakout Kings (2011), (2011) Katil Köpekbalığı (2011), (2010) The Gates (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael D. Wynn | Michael David Wynn
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Biyografi Sanat Bölümü 5.7 5,452

Karanlık Yerler
2015 Dram Sanat Bölümü 6.2 37,250
2014 Dram Sanat Bölümü 7.2 20,263

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 231,368

Teksas Katliamı 3D
2013 Korku Sanat Bölümü 4.8 40,973
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 444,869
2013 Biyografi Sanat Bölümü 6.5 4,665

Aşk Oyunu
2012 Komedi Sanat Bölümü 5.7 27,089

Tetikçiler
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 491,614

Katil Köpekbalığı
2011 Korku Sanat Bölümü 4.0 22,939

Köpekler
2011 Gerilim Sanat Bölümü 5.8 30,346

Tereyağı
2011 Komedi Sanat Bölümü 6.2 19,202

İntikam Yolu
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 89,101

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 165,516
2011 Suç Sanat Bölümü 7.3 14,047
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.8 69,613

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 303,251
2010 Suç Sanat Bölümü 7.2 7,490
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 4.8 24,589

Fi Tarihi
2009 Macera Sanat Bölümü 4.9 84,720
2008 Dram Sanat Bölümü 8.2 5,413
2008 Biyografi Sanat Bölümü 6.3 43,792
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,484) Bohemian Rhapsody (4,290) A Star Is Born (4,051) IO (2,353) Close (2,178) Suspiria (1,974) The Girl in the Spider's Web (1,725) Keepers (1,397) Venom (1,299) First Man (1,203)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,626) True Detective (7,857) The Punisher (3,687) Luther (3,400) The Flash (2,463) The Big Bang Theory (2,461) Supernatural (1,999) The Blacklist (1,931) Project Blue Book (1,651) Gotham (1,554)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019