Giriş Kayıt
Michael Wynn

Michael Wynn


Sanat Bölümü

Michael Wynn, sanat bölümü.

Salem (2014), (2011) Breakout Kings (2011), (2011) Katil Köpekbalığı (2011), (2010) The Gates (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael D. Wynn | Michael David Wynn
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Biyografi Sanat Bölümü 5.7 5,336

Karanlık Yerler
2015 Dram Sanat Bölümü 6.2 36,606
2014 Dram Sanat Bölümü 7.2 19,926

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 228,960

Teksas Katliamı 3D
2013 Korku Sanat Bölümü 4.8 40,433
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 439,744
2013 Biyografi Sanat Bölümü 6.5 4,592

Aşk Oyunu
2012 Komedi Sanat Bölümü 5.7 26,821

Tetikçiler
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 485,416

Katil Köpekbalığı
2011 Korku Sanat Bölümü 4.0 22,740

Köpekler
2011 Gerilim Sanat Bölümü 5.8 29,995

Tereyağı
2011 Komedi Sanat Bölümü 6.2 19,018

İntikam Yolu
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 88,388

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 164,675
2011 Suç Sanat Bölümü 7.3 13,947
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.8 69,071

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 300,239
2010 Suç Sanat Bölümü 7.2 7,434
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 4.8 24,394

Fi Tarihi
2009 Macera Sanat Bölümü 4.9 83,646
2008 Dram Sanat Bölümü 8.2 5,298
2008 Biyografi Sanat Bölümü 6.3 43,549
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,670) Supernatural (4,509) The Big Bang Theory (3,195) The Flash (2,556) Better Call Saul (1,875) A Discovery of Witches (1,823) Shameless (1,683) Titans (1,613) La Casa de Papel (1,140) Manifest (1,098)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018