Giriş Kayıt
Michael Wynn

Michael Wynn


Sanat Bölümü

Michael Wynn, sanat bölümü.

Salem (2014), (2011) Breakout Kings (2011), (2011) Katil Köpekbalığı (2011), (2010) The Gates (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael D. Wynn | Michael David Wynn
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Biyografi Sanat Bölümü 5.7 5,255

Karanlık Yerler
2015 Dram Sanat Bölümü 6.2 36,026
2014 Dram Sanat Bölümü 7.2 19,716

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 227,592

Teksas Katliamı 3D
2013 Korku Sanat Bölümü 4.8 40,069
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 436,628
2013 Biyografi Sanat Bölümü 6.5 3,380

Aşk Oyunu
2012 Komedi Sanat Bölümü 5.7 26,618

Tetikçiler
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 481,785

Katil Köpekbalığı
2011 Korku Sanat Bölümü 4.0 22,601

Köpekler
2011 Gerilim Sanat Bölümü 5.8 29,817

Tereyağı
2011 Komedi Sanat Bölümü 6.2 18,849

İntikam Yolu
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 87,981

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 164,073
2011 Suç Sanat Bölümü 7.3 13,895
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.8 68,601

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 298,484
2010 Suç Sanat Bölümü 7.2 7,322
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 4.8 24,268

Fi Tarihi
2009 Macera Sanat Bölümü 4.9 82,741
2008 Dram Sanat Bölümü 8.2 4,882
2008 Biyografi Sanat Bölümü 6.3 43,422
Film Altyazıları
Upgrade (9,882) Deadpool 2 (6,974) Tag (4,397) Avengers: Infinity War (3,793) Skyscraper (3,380) Adrift (2,727) The Endless (1,935) Down a Dark Hall (1,782) Ah-ga-ssi (903) Bad Samaritan (750)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,979) La casa de papel (2,426) The 100 (2,096) Better Call Saul (1,618) Sharp Objects (1,483) Yellowstone (1,411) Suits (1,260) Vikings (1,253) Preacher (1,244) Westworld (1,167)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018