Giriş Kayıt
Rajiv Joseph

Rajiv Joseph


Görsel Efekt, Özel Efekt, Animasyon

Rajiv Joseph, görsel efekt, Özel efekt, animasyon.

Wasseypur Çeteleri (2012), Chocolate: Deep Dark Secrets (2005), (2006) Don (2006), (2008) Jaane Tu... Ya Jaane Na (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Wasseypur Çeteleri
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 67,948
2010 Animasyon Görsel Efekt
Animasyon
5.2 6
2009 Komedi Özel Efekt 8.0 25,785
2008 Komedi Görsel Efekt 7.5 22,930
2007 Dram Görsel Efekt 7.2 5,557
2007 Dram Görsel Efekt 2.6 498
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 31,525
2005 Gerilim Görsel Efekt 4.8 1,743
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,092) American Gods (2,044) The Flash (1,727) Arrow (1,691) The Blacklist (1,537) The Passage (1,410) Vikings (1,333) Supernatural (961) Star Trek: Discovery (928) Love, Death & Robots (926)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019