Giriş Kayıt
Elit İşcan

Elit İşcan (24)


Oyuncu

Elit İşcan, 13 Ekim 1994 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu.

Mustang (2015), Beş Vakit (2006), Hayat Var (2008), (2018) Yaşamayanlar (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ekim 1994
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Terazi
7.4 (9 Oy)
  • Currently 148.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (14)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 24 Dram Oyuncu 5.0 98
2018 24 Oyuncu    
2018 Dram Oyuncu 6.5 1,547
2018 24 Dram Oyuncu 7.3 233
2017 23 Dram Oyuncu 5.6 219
2015 21 Dram Oyuncu 7.6 29,788
2013 19 Dram Oyuncu 5.4 198
2013 Dram Oyuncu 4.1 145
2008 14 Dram Oyuncu 7.5 2,610
2008 Dram Oyuncu 3.3 171
2006 12 Dram Oyuncu 7.4 3,428
Dizi Altyazıları
Vikings (12,066) The Punisher (5,673) True Detective (3,791) The Big Bang Theory (3,188) Supernatural (3,166) Luther (2,499) Gotham (2,251) The Blacklist (1,773) Star Trek: Discovery (1,663) Project Blue Book (1,615)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019