Giriş Kayıt
Jamie Teer

Jamie Teer


Oyuncu

Jamie Teer, oyuncu.

Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 7.2 14
2013 Aksiyon Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu 5.4 379

İntikam Yolu
2011 Aksiyon Oyuncu 5.4 89,397
2010 Gerilim Oyuncu 4.1 107
Dizi Altyazıları
True Detective (3,346) The Flash (2,281) Shameless (1,991) Vikings (1,957) Project Blue Book (1,638) Star Trek: Discovery (1,628) Counterpart (1,541) Inside No. 9 (1,511) This Is Us (1,104) The Big Bang Theory (1,029)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019