Giriş Kayıt
Lourdes Nadres

Lourdes Nadres


Oyuncu

Lourdes Nadres, oyuncu.

Julie and Jack (2003) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu    
2019 Dram Oyuncu    

Dehşetin Yüzü
2018 Korku Oyuncu 5.4 73,898
2018 Komedi Oyuncu 7.1 3,473

Yedi Psikopat
2012 Komedi Oyuncu 7.2 219,156

Usta
2012 Dram Oyuncu 7.1 127,483

Dalgaların Peşinde
2012 Biyografi Oyuncu 7.2 28,631
2012 Dram Oyuncu 5.1 1,250
2010 Komedi Oyuncu 7.5 1,589
2010 Belgesel Oyuncu 6.6 251
2010 Dram Oyuncu 7.8 2,441
2009 Dram Oyuncu 7.1 1,642
2007 Komedi Oyuncu 6.7 20,384
2005 Suç Oyuncu 7.0 23,683
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,331) A Star Is Born (3,653) Suspiria (3,027) Ashes in the Snow (2,756) Keepers (2,118) First Man (1,589) Museo (1,098) Venom (1,077) Replicas (1,027) Der Hauptmann (1,014)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,495) Vikings (4,490) The Big Bang Theory (1,713) Black Mirror (1,397) Outlander (1,114) The Flash (1,008) The Blacklist (993) Peaky Blinders (973) La casa de papel (933) Friends (872)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019