Giriş Kayıt
Kim Chiu

Kim Chiu (28)


Oyuncu

Kimberly Sue Yap Chiu, 19 Nisan 1990 Çin doğumlu oyuncu.

"Tayong dalawa" (2009) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kimberly Sue Yap Chiu
Doğum Tarihi: 19 Nisan 1990
Doğum Yeri: Çin
Diğer Bir İsmi: Kim Chui
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 27 Korku Oyuncu 8.0 15
2015 25 Dram Oyuncu 5.6 124
2014 24 Komedi Oyuncu 6.7 253
2013 23 Komedi Oyuncu 6.6 174
2012 22 Komedi Oyuncu 7.0 97
2012 22 Korku Oyuncu 6.4 156
2010 20 Dram Oyuncu 6.1 56
2010 20 Dram Oyuncu 6.2 62
2009 19 Dram Oyuncu 6.0 44
Dizi Altyazıları
Shameless (3,369) The Sinner (2,349) Better Call Saul (2,135) A Discovery of Witches (1,602) Bodyguard (1,581) La Casa de Papel (1,386) Castle Rock (1,371) The 100 (1,286) Suits (1,122) Fear the Walking Dead (1,101)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018