Giriş Kayıt
Rob Mayes

Rob Mayes


Oyuncu

Rob Mayes, oyuncu.

John Dies at the End (2012), Ice Castles (2010), Deep Blue Sea 2 (2018), Burning Blue (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Robert Mayes
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 3.2 2,962
2017 Aksiyon Oyuncu 7.9 372,477
2017 Komedi Oyuncu 5.6 139

Frekans
2016 Dram Oyuncu 7.6 10,552
2014 Dram Oyuncu 7.6 6,239
2014 Aksiyon Oyuncu 7.5 12,029
2014 Dram Oyuncu 4.7 2,399

Başka Söze Gerek Yok
2013 Komedi Oyuncu 7.0 54,196
2013 Aksiyon Oyuncu    
2013 Biyografi Oyuncu 5.7 1,061
2013 Romantik Oyuncu 4.8 136
2013 Dram Oyuncu 7.1 11,613
2012 Dram Oyuncu 6.7 9,547
2012 Komedi Oyuncu 6.4 33,148
2012 Komedi Oyuncu 6.9 26
2012 Komedi Oyuncu 7.4 9,181
2010 Dram Oyuncu 6.4 2,046
2009 Komedi Oyuncu 6.0 4,729
2009 Komedi Oyuncu    
2008 Komedi Oyuncu    
2008 Komedi Oyuncu 6.1 39,283
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,621) The 100 (2,556) La casa de papel (1,985) Castle Rock (1,838) Sharp Objects (1,606) Preacher (1,461) The Sinner (1,170) Vikings (1,017) Westworld (839) Friends (804)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018