Giriş Kayıt
Rob Mayes

Rob Mayes


Oyuncu

Rob Mayes, oyuncu.

John Dies at the End (2012), Ice Castles (2010), Deep Blue Sea 2 (2018), Burning Blue (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Robert Mayes
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Oyuncu 5.2 137
2018 Aksiyon Oyuncu 3.3 3,860
2017 Aksiyon Oyuncu 7.9 425,074
2017 Komedi Oyuncu 5.2 390

Frekans
2016 Dram Oyuncu 7.6 11,069
2014 Dram Oyuncu 7.6 6,359
2014 Aksiyon Oyuncu 7.5 12,179
2014 Dram Oyuncu 4.7 2,534

Başka Söze Gerek Yok
2013 Komedi Oyuncu 7.0 55,047
2013 Aksiyon Oyuncu 4.6 512
2013 Biyografi Oyuncu 5.8 1,630
2013 Romantik Oyuncu 4.7 245
2013 Dram Oyuncu 7.1 11,812
2012 Dram Oyuncu 6.7 9,948
2012 Komedi Oyuncu 6.4 33,978
2012 Komedi Oyuncu 6.1 31
2012 Komedi Oyuncu 7.4 9,634
2010 Dram Oyuncu 6.4 2,156
2009 Komedi Oyuncu 5.9 4,984
2009 Komedi Oyuncu 5.2 307
2008 Komedi Oyuncu 4.9 1,231
2008 Komedi Oyuncu 6.1 39,867
1988 Belgesel Oyuncu 3.9 356
Dizi Altyazıları
Vikings (8,436) True Detective (6,369) The Punisher (4,014) Supernatural (3,333) The Big Bang Theory (3,015) Gotham (2,328) The Blacklist (1,817) Outlander (1,623) Star Trek: Discovery (1,516) Luther (1,370)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019