Giriş Kayıt
Lynne Hazelden

Lynne Hazelden


Oyuncu

Lynne Hazelden, oyuncu.

Mad Cows (1999) yapımıyla biliniyor.

Lynne Hazelden, 03 Aralık 2013 tarihinde (43 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 03 Aralık 2013
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

007 James Bond: Başka Bir Gün Öl
2002 Aksiyon Oyuncu 6.1 187,562
2000 Komedi Oyuncu 5.5 11,251
1998 Gerilim Çeşitli 7.8 922
1986 Dram Oyuncu 5.6 2,795

Yıldız Savaşları Bölüm VI: Jedi'ın Dönüşü
1983 Aksiyon Oyuncu 8.3 833,471
1983 Komedi Oyuncu 4.3 4,989
1983 Komedi Oyuncu 7.6 101,210
Dizi Altyazıları
Vikings (9,610) Supernatural (3,921) Titans (2,122) The Gifted (1,370) The Big Bang Theory (1,221) Manifest (1,057) La Casa de Papel (1,032) Black Mirror (982) Peaky Blinders (936) Friends (831)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018