Giriş Kayıt
Jan Adamczyk

Jan Adamczyk


Görsel Efekt

Jan Adamczyk, görsel efekt.

Kara Şövalye (2008), Sherlock Holmes (2009), Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru (2013), Hugo (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sarışın Bomba
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 147,058

Beyaz Kral
2016 Dram Görsel Efekt 6.1 4,227
2016 Aile Görsel Efekt 5.5 177
2016 Dram Görsel Efekt 6.1 360
2016 Suç Görsel Efekt 7.3 662
2016 Suç Görsel Efekt 7.0 614
2015 Dram Görsel Efekt 7.0 98,635
2015 Dram Görsel Efekt 8.1 9,322
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 20,937
2014 Romantik Görsel Efekt 6.2 4,278

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 443,717

Hekim
2013 Macera Görsel Efekt 7.2 32,580

Gizemli Adaya Yolculuk
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 82,768

Savaş Atı
2011 Dram Görsel Efekt 7.2 135,362
2011 Macera Görsel Efekt 7.5 283,377

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Görsel Efekt 9.5 1,442,403

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu
2010 Macera Görsel Efekt 6.3 128,381
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 545,318

Şeytan Üçgeni
2009 Gizem Görsel Efekt 6.9 88,973

Avustralya
2008 Macera Görsel Efekt 6.6 113,286

Kara Şövalye
2008 Aksiyon Görsel Efekt 9.0 2,040,220

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 177,891

Prenses Lissi ve Karadamı Yeti
2007 Animasyon Görsel Efekt 5.1 3,624

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Görsel Efekt 3.8 42,044
2007 Komedi Görsel Efekt 5.0 1,280
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 12,378
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 385
2006 Dram Görsel Efekt 6.2 85
2005 Aksiyon Görsel Efekt 2.9 32,665

Örgüt
2005 Suç Görsel Efekt 6.7 12,422

Sakın Kapımı Çalma
2005 Dram Görsel Efekt 6.7 6,908
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,505) Into the Badlands (2,702) The Flash (1,870) American Gods (1,776) Arrow (1,403) Vikings (1,305) This Is Us (1,052) Supernatural (1,028) Criminal Minds (858) The Big Bang Theory (819)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019