Giriş Kayıt
Paul Shanahan

Paul Shanahan


Animasyon

Paul Shanahan, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Animasyon Animasyon 5.9 581
1997 Animasyon Animasyon 7.1 101,829
1995 Animasyon Animasyon 5.6 4,069
1994 Animasyon Animasyon 5.4 5,497

Parmak Kız
1994 Animasyon Animasyon 6.4 13,613
1991 Animasyon Animasyon 6.0 7,466
1989 Animasyon Animasyon 6.7 32,069

Tarih Öncesi Topraklarda
1988 Macera Animasyon 7.4 72,452
1986 Animasyon Animasyon 6.9 44,448
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,646) Supernatural (2,529) Love, Death & Robots (2,365) The Passage (2,190) American Gods (2,113) Vikings (1,705) Star Trek: Discovery (1,217) The Blacklist (1,190) Shameless (1,122) Project Blue Book (1,055)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019