Giriş Kayıt
Edwin J. Birmingham

Edwin J. Birmingham


Oyuncu

Edwin J. Birmingham, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Oyuncu 6.0 75,257
2011 Suç Oyuncu 6.8 14,453

Bir Nefeste Hayat
2007 Dram Oyuncu 6.4 12,998

Gecenin İki Yüzü
2007 Suç Oyuncu 6.9 79,022

16 Blok
2006 Aksiyon Çeşitli 6.6 120,624
Dizi Altyazıları
Vikings (11,823) The Punisher (5,578) True Detective (3,689) The Big Bang Theory (3,132) Supernatural (3,123) Luther (2,474) Gotham (2,229) The Blacklist (1,709) Star Trek: Discovery (1,603) Project Blue Book (1,588)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019