Giriş Kayıt
Lauren Thomas

Lauren Thomas


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı, Sanat Bölümü

Lauren Thomas, kostümcü, kostüm tasarımcısı, sanat bölümü.

Kapımdaki Aşk (2017), Ashby (2015), Goodbye to All That (2014), Lazy Eye (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kapımdaki Aşk
2017 Komedi Kostüm Bölümü 5.8 22,731
2017 Aile Kostüm Tasarımcısı
Kostüm Bölümü
4.2 167
2017 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.0 435
2016 Komedi Kostüm Bölümü 6.2 1,230
2016 Dram Kostüm Tasarımcısı    
2015 Korku Kostüm Tasarımcısı 3.6 129
2015 Macera Kostüm Tasarımcısı 6.2 417
2015 Komedi Kostüm Bölümü 6.4 13,585
2014 Komedi Kostüm Bölümü 5.2 2,142
2014 Gerilim Kostüm Bölümü 4.3 220
2014 Komedi Kostüm Bölümü 7.8 29,894
2014 Dram Kostüm Tasarımcısı 4.7 2,267
2014 Dram Kostüm Bölümü 4.4 149
2013 Gerilim Kostüm Bölümü 4.7 392
2013 Aile Kostüm Tasarımcısı 6.6 40

Yedi Psikopat
2012 Komedi Kostüm Bölümü 7.2 223,700
2012 Gerilim Kostüm Bölümü 4.8 1,176

Eksizyon
2012 Dram Sanat Bölümü 6.1 19,008
2011 Suç Kostüm Bölümü 8.3 280,191
2011 Game-Show Kostüm Bölümü 6.5 11,003
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019