Giriş Kayıt
William Bloomfield

William Bloomfield


Oyuncu, Yapımcı

William Bloomfield, oyuncu, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Oyuncu 5.3 1,035
2017 Komedi Oyuncu 2.5 17
2015 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 18
2015 Suç Yapımcı
Oyuncu
8.2 88
2014 Suç Oyuncu 4.8 2,504

Ateşli Aynasızlar
2013 Aksiyon Oyuncu 6.6 151,842
2011 Kısa Metraj Oyuncu 8.4 46
Dizi Altyazıları
True Detective (6,910) Shameless (3,307) Vikings (2,700) Inside No. 9 (1,912) Shooter (1,599) Gotham (1,467) The Umbrella Academy (1,103) The Blacklist (1,030) Doom Patrol (878) The Big Bang Theory (861)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019