Giriş Kayıt
Tom Quinn

Tom Quinn


Görsel Efekt, Senarist, Yönetmen

Tom Quinn, görsel efekt, senarist, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi 5.2 157

Zaman Yolcuları
2012 Komedi Görsel Efekt 7.0 110,362

Kanunsuzlar
2012 Suç Görsel Efekt 7.3 210,090

Çernobil'in Sırları
2012 Korku Görsel Efekt 5.0 58,643

Koruyucu
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 94,346
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 15,612

Ben Dört Numara
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 214,174

Kanıma Gir
2010 Dram Görsel Efekt 7.1 104,929
2008 Dram Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
Editör
Senarist
Yönetmen
6.5 110
Dizi Altyazıları
Vikings (6,867) Supernatural (2,041) Titans (1,725) Outlander (1,480) The Big Bang Theory (1,335) Friends (1,010) The Flash (933) La Casa de Papel (852) Arrow (824) Black Mirror (709)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018