Giriş Kayıt
Lionel Tavera

Lionel Tavera


Oyuncu

Lionel Tavera, oyuncu.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fransız Mutfağı
2015 Komedi Oyuncu 4.4 337
2014 Oyuncu 6.1 34

Sarayın Tadları
2012 Biyografi Oyuncu 6.4 5,436
2011 Dram Oyuncu 6.1 200

Satranç Kraliçesi
2009 Dram Oyuncu 6.9 2,486
2006 Suç Oyuncu 7.4 508
1996 Dram Oyuncu 5.4 476
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (188,104) Supernatural (4,456) Star Trek: Discovery (3,116) The Big Bang Theory (2,584) American Gods (1,645) Vikings (1,575) This Is Us (1,335) The Flash (1,077) Gotham (887) Into the Badlands (887)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019