Giriş Kayıt
Fonz Deza

Fonz Deza


Oyuncu

Fonz Deza, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Fonz Dessa | Alfonso Deza | Alphonso Deza | Fons D
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 7.4 664
2012 Korku Oyuncu 6.4 190
2012 Dram Oyuncu 6.3 209
2011 Dram Oyuncu 6.4 243
2006 Suç Oyuncu 7.4 122
2006 Dram Oyuncu 7.1 171
2004 Dram Oyuncu 8.1 231
Film Altyazıları
Suspiria (5,324) Hunter Killer (4,774) Ashes in the Snow (3,008) A Star Is Born (2,813) First Man (2,697) Der Hauptmann (1,982) Keepers (1,814) Replicas (1,568) Venom (1,503) Bird Box (1,111)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,458) Vikings (6,970) The Big Bang Theory (2,439) Black Mirror (1,832) Outlander (1,579) Gotham (1,487) Peaky Blinders (1,178) La casa de papel (1,131) Nightflyers (1,080) Friends (1,074)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019