Giriş Kayıt
Dev Patel

Dev Patel (32)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Dev Patel, 23 Nisan 1990 Harrow, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen, senarist.

Milyoner (2008), Chappie (2015), Yeşil Şövalye (2021), Son Hava Bükücü (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Nisan 1990
Doğum Yeri: Harrow, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Boğa
Boyu: 1.88 m
6.9 (42 Oy)
  • Currently 138/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yeşil Şövalye
2021 31 Macera Oyuncu 6.6 100,818
2020 Oyuncu 8.2 31

David Copperfield'ın Çok Kişisel Hikayesi
2019 29 Komedi Oyuncu 6.4 20,276

Bedenimi Kaybettim
2019 29 Animasyon Oyuncu 7.5 33,415
2019 Komedi Oyuncu 7.9 33,005
2018 28 Suç Oyuncu
Yapımcı
7.6 62,251
2018 28 Gerilim Yapımcı
Oyuncu
5.8 5,940
2018 28 Kısa Metraj Yönetmen
Yapımcı
7.1 167
2017 Komedi Oyuncu 6.8 1,995
2016 26 Biyografi Oyuncu 8.0 237,192
2016 Oyuncu 6.4 2,168

Sonsuzluk Teorisi
2015 25 Biyografi Oyuncu 7.2 58,033

Marigold Otelinde Hayatımın Tatili 2
2015 25 Komedi Oyuncu 6.5 34,208
2015 25 Aksiyon Oyuncu 6.8 253,223
2014 24 Komedi Oyuncu 7.0 15,512
2014 Talk-Show Oyuncu 4.1 136

Cherry'nin Hikayesi
2012 22 Dram Oyuncu 4.8 10,552

Haber Stüdyosu
2012 Dram Oyuncu 8.6 116,496

Hayatımın Tatili
2011 21 Komedi Oyuncu 7.2 96,070
2010 20 Kısa Metraj Oyuncu 6.1 140

Son Hava Bükücü
2010 20 Aksiyon Oyuncu 4.0 164,535
2009 Oyuncu 7.8 2,379

Milyoner
2008 18 Dram Oyuncu 8.0 845,479
2007 Komedi Oyuncu 8.4 12,201
2007 Dram Oyuncu 8.2 85,161
2007 17 Komedi Oyuncu 8.6 1,182

Dün Gibi
1991 1 Animasyon Oyuncu 7.6 32,975
1981 News Oyuncu 3.5 2,519
1952 News Oyuncu 4.6 2,224
- Aksiyon Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Oyuncu
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022