Giriş Kayıt
Taraana Raja

Taraana Raja


Oyuncu

Taraana Raja, oyuncu.

Jodi Breakers (2012), (2010) Karthik Calling Karthik (2010), (2006) Pyaar Ke Side Effects (2006), (2007) Laaga Chunari Mein Daag: Journey of a Woman (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tarana Raja Kapoor | Tarana Raja
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Oyuncu 3.5 1,043
2010 Dram Oyuncu 7.0 9,194

Biraz Sevgi Biraz Sihir
2008 Komedi Oyuncu 4.9 2,021
2007 Dram Oyuncu 5.4 2,108
2006 Komedi Oyuncu 6.7 2,807
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (358,843) Supernatural (3,183) The Big Bang Theory (2,646) American Gods (2,395) Star Trek: Discovery (1,691) Gotham (1,569) Vikings (1,551) This Is Us (1,190) The Blacklist (848) The Flash (837)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019