Giriş Kayıt
Jaimie Beebe

Jaimie Beebe


Casting, Oyuncu Yönetmeni, Oyuncu

Jaimie Beebe, casting, oyuncu yönetmeni, oyuncu.

Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Casting 3.1 506
2017 Gerilim Casting 5.6 10,753

Sahte Sanık
2016 Suç Oyuncu Yönetmeni 3.7 192
2015 Aksiyon Casting 6.9 61
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni 8.3 29
2013 Reality-TV Casting 8.5 305
2008 Komedi Oyuncu 3.4 218
2007 Suç Oyuncu 4.6 961
2000 Game-Show Casting 5.4 9,144
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,181) Black Mirror (1,796) The Big Bang Theory (1,741) Swamp Thing (1,732) The 100 (1,629) Shingeki no kyojin (1,621) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,315) Vikings (1,313)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019