Giriş Kayıt
Alaa Safi

Alaa Safi (34)


Oyuncu, Dublör

Alaa Safi, 26 Eylül 1984 Paris, Fransa doğumlu oyuncu, dublör.

Incoming (2018), (2016) Doktor Strange (2016), (2008) Hain (2008), (2012) Çin Falı (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Eylül 1984
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Diğer Bir İsmi: Alaa Oumouzoune
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 34 Aksiyon Oyuncu 3.2 613

Doğu Ekspresinde Cinayet
2017 33 Suç Oyuncu 6.5 159,503

Suikastçı
2017 33 Aksiyon Oyuncu 6.2 51,540

Mumya
2017 33 Aksiyon Oyuncu 5.5 142,332

Doktor Strange
2016 32 Aksiyon Oyuncu 7.5 453,581
2015 31 Oyuncu 7.2 1,625
2015 31 Biyografi Oyuncu 6.4 949
2014 30 Aksiyon Oyuncu 4.6 11,100
2014 Aksiyon Oyuncu 7.8 20,861
2013 29 Biyografi Oyuncu 6.4 391
2013 29 Gerilim Oyuncu
Dublör
5.6 328

Çin Falı
2012 28 Aksiyon Oyuncu 6.1 18,772

Gözcü
2012 28 Suç Dublör 5.7 2,250
2011 27 Aksiyon Dublör 6.1 8,547
2011 27 Suç Dublör 5.0 224
2011 27 Dram Oyuncu 5.6 134
2011 27 Aksiyon Dublör 7.1 2,492
2011 27 Oyuncu 6.8 38
2010 26 Kısa Metraj Oyuncu
Dublör
6.3 31

Paris'ten Sevgilerle
2010 26 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.5 105,245

Kanunsuzlar
2010 26 Suç Dublör 6.6 3,320
2009 25 Gerilim Oyuncu 6.4 450

Yeraltı Peygamberi
2009 25 Suç Oyuncu
Dublör
7.9 86,357

Tehlikeli Bölge
2009 25 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.5 40,376
2009 25 Komedi Oyuncu 6.5 1,270

Hain
2008 24 Aksiyon Oyuncu 7.0 52,403

Aşk Uğruna
2008 24 Suç Oyuncu 7.2 7,931
2007 23 Dram Dublör 2.3 1,495

Adalet
2006 22 Aksiyon Oyuncu 4.3 343
2005 Suç Dublör 8.5 3,961
Dizi Altyazıları
Shameless (4,410) Better Call Saul (2,339) Supernatural (2,278) Daredevil (1,846) The Flash (1,719) Arrow (1,709) The Big Bang Theory (1,500) Doctor Who (1,343) La Casa de Papel (1,217) Manifest (1,006)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018