Giriş Kayıt
Alaa Safi

Alaa Safi (34)


Oyuncu, Dublör

Alaa Safi, 26 Eylül 1984 Paris, Fransa doğumlu oyuncu, dublör.

Incoming (2018), (2016) Doktor Strange (2016), (2008) Hain (2008), (2012) Çin Falı (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Eylül 1984
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Diğer Bir İsmi: Alaa Oumouzoune
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 34 Aksiyon Oyuncu 3.3 851

Doğu Ekspresinde Cinayet
2017 33 Suç Oyuncu 6.5 165,328

Suikastçı
2017 33 Aksiyon Oyuncu 6.2 53,552

Mumya
2017 33 Aksiyon Oyuncu 5.5 144,593

Doktor Strange
2016 32 Aksiyon Oyuncu 7.5 462,619
2015 31 Oyuncu 7.3 1,683
2015 31 Biyografi Oyuncu 6.4 966
2014 30 Aksiyon Oyuncu 4.6 11,184
2014 Aksiyon Oyuncu 7.8 20,955
2013 29 Biyografi Oyuncu 6.3 400
2013 29 Gerilim Oyuncu
Dublör
5.7 392

Çin Falı
2012 28 Aksiyon Oyuncu 6.1 18,909

Gözcü
2012 28 Suç Dublör 5.7 2,274
2011 27 Aksiyon Dublör 6.1 8,646
2011 27 Suç Dublör 5.0 226
2011 27 Dram Oyuncu 5.6 135
2011 27 Aksiyon Dublör 7.1 2,525
2011 27 Oyuncu 6.8 38
2010 26 Kısa Metraj Oyuncu
Dublör
6.3 31

Paris'ten Sevgilerle
2010 26 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.5 105,632

Kanunsuzlar
2010 26 Suç Dublör 6.6 3,350
2009 25 Gerilim Oyuncu 6.3 515

Yeraltı Peygamberi
2009 25 Suç Oyuncu
Dublör
7.9 86,750

Tehlikeli Bölge
2009 25 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.5 40,527
2009 25 Komedi Oyuncu 6.5 1,280

Hain
2008 24 Aksiyon Oyuncu 7.0 52,538

Aşk Uğruna
2008 24 Suç Oyuncu 7.1 7,983
2007 23 Dram Dublör 2.3 1,501

Adalet
2006 22 Aksiyon Oyuncu 4.3 343
2005 Suç Dublör 8.5 4,003
Dizi Altyazıları
Vikings (5,778) Supernatural (2,607) Titans (2,500) The Flash (1,634) The Gifted (1,274) Doctor Who (1,180) The Big Bang Theory (1,029) Outlander (1,026) La Casa de Papel (991) Black Mirror (979)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018