Giriş Kayıt
Antoine Birot

Antoine Birot


Animasyon, Görsel Efekt, Sanat Bölümü

Antoine Birot, animasyon, görsel efekt, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Animasyon 7.5 67
2011 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
8.2 14,958
2009 Animasyon Sanat Bölümü 6.8 38

Despero
2008 Macera Animasyon 6.1 33,739

Süper Köpek
2007 Aksiyon Animasyon 4.8 17,854

Altın Pusula
2007 Macera Görsel Efekt 6.1 165,268
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 12,236

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 442,167
2006 Belgesel Animasyon 8.2 145
Film Altyazıları
Suspiria (5,379) Hunter Killer (4,977) Ashes in the Snow (3,035) A Star Is Born (2,917) First Man (2,717) Der Hauptmann (1,998) Keepers (1,872) Replicas (1,588) Venom (1,519) Bird Box (1,126)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,697) Vikings (6,999) The Big Bang Theory (2,455) Black Mirror (1,854) Outlander (1,596) Gotham (1,495) Peaky Blinders (1,191) La casa de papel (1,148) Nightflyers (1,081) Friends (1,078)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019