Giriş Kayıt
Shinichiro Shimizu

Shinichiro Shimizu


Oyuncu, Dublör

Shinichiro Shimizu, oyuncu, dublör.

Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 5.5 255
2013 Aksiyon Çeşitli 6.7 396,895
2011 Korku Oyuncu 3.5 133
2008 Aksiyon Oyuncu 2.2 1,307

Büyük Baskın
2005 Aksiyon Dublör 6.7 20,310
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (132,581) Into the Badlands (2,804) The Flash (2,055) American Gods (1,882) Supernatural (1,559) Arrow (1,541) Vikings (1,462) Star Trek: Discovery (1,266) This Is Us (1,165) The Big Bang Theory (1,016)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019