Giriş Kayıt
Bradley Steven Perry

Bradley Steven Perry


Oyuncu, Yönetmen

Bradley Steven Perry, oyuncu, yönetmen.

İyi Şanslar Charlie (2010), Sharpay'in Göz Alıcı Macerası (2011), Good Luck Charlie, It's Christmas! (2011), Kahramanlar Hastanesi (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bradley Perry
Takma İsmi: Sir B-rad
Boyu: 1.65 m
9.3 (3 Oy)
  • Currently 186.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Macera Oyuncu
Yönetmen
6.9 677
2014 Komedi Oyuncu 5.4 570

Kahramanlar Hastanesi
2013 Komedi Oyuncu 6.6 1,195
2011 Komedi Oyuncu 6.5 3,854

Sharpay'in Göz Alıcı Macerası
2011 Komedi Oyuncu 4.8 5,266

İyi Şanslar Charlie
2010 Komedi Oyuncu 7.1 15,653

İki Babalık
2009 Komedi Oyuncu 5.4 34,010
2009 Komedi Oyuncu 4.3 721

İkinci El Araba Alınır Satılır
2009 Komedi Oyuncu 5.8 19,224
2007 Dram Oyuncu 6.5 283
2006 Belgesel Oyuncu 2.8 497
Film Altyazıları
Venom (3,819) A Simple Favor (3,237) Roma (2,822) First Man (2,407) The House with a Clock in Its Walls (1,916) Between Worlds (1,483) Lukas (1,407) The Predator (1,226) Sky Hunter (975) Mowgli (943)
Dizi Altyazıları
Vikings (3,468) Arrow (3,345) Supernatural (2,755) The Flash (2,332) Supergirl (1,752) Counterpart (1,221) La Casa de Papel (1,080) Friends (878) The Big Bang Theory (828) Doctor Who (754)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018