Giriş Kayıt
Bradley Steven Perry

Bradley Steven Perry


Oyuncu, Yönetmen

Bradley Steven Perry, oyuncu, yönetmen.

İyi Şanslar Charlie (2010), Sharpay'in Göz Alıcı Macerası (2011), Good Luck Charlie, It's Christmas! (2011), Kahramanlar Hastanesi (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bradley Perry
Takma İsmi: Sir B-rad
Boyu: 1.65 m
9.3 (3 Oy)
  • Currently 186.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Macera Oyuncu
Yönetmen
6.9 672
2014 Komedi Oyuncu 5.4 568

Kahramanlar Hastanesi
2013 Komedi Oyuncu 6.6 1,186
2011 Komedi Oyuncu 6.6 3,783

Sharpay'in Göz Alıcı Macerası
2011 Komedi Oyuncu 4.8 5,214

İyi Şanslar Charlie
2010 Komedi Oyuncu 7.1 15,496

İki Babalık
2009 Komedi Oyuncu 5.4 33,806
2009 Komedi Oyuncu 4.3 712

İkinci El Araba Alınır Satılır
2009 Komedi Oyuncu 5.8 19,100
2007 Dram Oyuncu 6.6 271
2006 Belgesel Oyuncu 2.7 495
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,810) Daredevil (2,667) Shameless (2,396) The Flash (2,040) Better Call Saul (1,998) Arrow (1,583) The Big Bang Theory (1,408) La Casa de Papel (1,054) Manifest (954) Black Mirror (864)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018