Giriş Kayıt
John Kyle

John Kyle (57)


Oyuncu, Dublör

John Kyle, 05 Ekim 1961 Atlanta, Georgia, ABD doğumlu oyuncu, dublör.

Scathing (2016) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Ekim 1961
Doğum Yeri: Atlanta, Georgia, ABD
Takma İsmi: "Big John"
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 2.13 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 57 Korku Oyuncu 2.9 83
2016 55 Korku Oyuncu 3.8 150
2011 50 Aksiyon Oyuncu 2.1 67
2010 49 Aksiyon Dublör
Oyuncu
3.2 617
2009 48 Korku Oyuncu 4.8 195
2009 48 Komedi Oyuncu 4.3 689

İkinci Geliş
2009 48 Aksiyon Oyuncu 3.8 637
2007 46 Korku Dublör
Oyuncu
3.8 452
Dizi Altyazıları
Origin (3,066) Narcos: Mexico (2,677) Titans (1,881) The Big Bang Theory (1,874) Supernatural (1,711) Doctor Who (1,495) The Last Ship (1,220) Outlander (1,168) The Last Kingdom (1,031) The Flash (906)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018