Giriş Kayıt
Markus James

Markus James (47)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist, Yönetmen

Mark Van Woert, 07 Mart 1971 Owosso, Michigan, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist, yönetmen.

The Black Cobra Returns (2017) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Mark Van Woert
Doğum Tarihi: 07 Mart 1971
Doğum Yeri: Owosso, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: Mark Van Woert
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 45 Aksiyon Oyuncu 6.5 563,991
2015 44 Korku Çeşitli 6.4 90

Transformers: Kayıp Çağ
2014 43 Aksiyon Oyuncu 5.7 279,984
2014 43 Aksiyon Oyuncu 6.2 203,553
2013 42 Korku Senarist
Yönetmen
Editör
4.1 37
2012 41 Gerilim Oyuncu
Yapımcı
4.0 32

Çelik Yumruklar
2011 40 Aksiyon Oyuncu 7.1 281,238

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 40 Aksiyon Oyuncu 6.3 362,540
2007 36 Komedi Yapımcı 3.7 62
Dizi Altyazıları
True Detective (8,195) Shameless (4,157) Vikings (2,794) Inside No. 9 (2,126) Counterpart (1,645) Project Blue Book (1,345) The Blacklist (1,311) Shooter (1,238) Arrow (1,222) The Flash (1,190)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019