Giriş Kayıt
Rebecca Root

Rebecca Root (49)


Oyuncu

Rebecca Root, 10 Mayıs 1969 Woking, Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 10 Mayıs 1969
Doğum Yeri: Woking, Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
Boyu: 1.84 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Oyuncu    
2019 Animasyon Oyuncu 6.9 7

Sisters Biraderler
2018 49 Macera Oyuncu 7.0 20,188
2018 49 Biyografi Oyuncu 6.8 8,760
2018 Dram Oyuncu 7.0 3,225

Danimarkalı Kız
2015 46 Biyografi Oyuncu 7.1 143,077
2015 Komedi Oyuncu 6.2 433
2000 Dram Oyuncu 5.1 914
1986 Dram Oyuncu 6.1 2,168
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019