Giriş Kayıt
Andrew Skeet

Andrew Skeet


Müzisyen, Müzisyen

Andrew Skeet, müzisyen, müzisyen.

Ghost Recon: Alpha (2012), Blood (2012), Desperate Romantics (2009), (2015) Kod Adı: U.N.C.L.E. (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Müzik 6.4 2,748

Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 Aksiyon Müzik 7.3 235,819

Altınlı Kadın
2015 Dram Müzik 7.3 47,601
2015 Komedi Müzik 6.8 43,230
2014 Komedi Müzik 6.2 16,769

Danışman
2013 Suç Müzik 5.3 91,185
2012 Suç Müzik 6.0 3,510
2012 Kısa Metraj Müzik 7.6 2,802

Gölgede Dans
2012 Dram Müzik 6.2 11,332

Öbür Dünyadan
2011 Korku Müzik 6.5 59,539
2011 Belgesel Müzik 7.9 2,236
2009 Dram Müzik 7.6 1,481
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019