Giriş Kayıt
Thorsten Kosselek

Thorsten Kosselek (39)


Kameraman

Thorsten Kosselek, 17 Kasım 1979 doğumlu kameraman.

The Front Line (2006), 300 Worte Deutsch (2013), Çılgın Futbol Takımı 4 (2007), (2009) Soysuzlar Çetesi (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Kasım 1979
Diğer Bir İsmi: Thorsten Kosellek
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Muhtemel Aşk
2018 39 Dram Kameraman 7.0 2,433
2017 38 Komedi Kameraman 6.7 312
2015 36 Komedi Kameraman 5.8 225

Sadece Aşıklar Hayatta Kalır
2013 34 Dram Kameraman 7.3 80,086

Kitap Hırsızı
2013 34 Dram Kameraman 7.6 118,225
2013 34 Komedi Kameraman 5.7 640
2013 34 Komedi Kameraman 6.9 1,667
2012 33 Komedi Kameraman 6.2 50
2011 32 Aksiyon Kameraman 6.8 178,009

Soysuzlar Çetesi
2009 30 Macera Kameraman 8.3 1,106,771
2008 29 Komedi Kameraman 6.1 706

Faro'dan Arkadaşım
2008 29 Dram Kameraman 6.5 405
2007 28 Dram Kameraman 6.4 377

Çılgın Futbol Takımı 4
2007 28 Komedi Kameraman 3.5 575
2006 27 Dram Kameraman 6.6 956

Olay Yeri
1970 Suç Kameraman 7.2 2,088
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (426,466) American Gods (3,288) Into the Badlands (2,581) Supernatural (1,513) The Flash (1,313) Vikings (1,291) Arrow (1,204) This Is Us (1,157) The Blacklist (1,110) The Twilight Zone (893)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019