Giriş Kayıt
Grace Sherman

Grace Sherman (31)


Oyuncu

Grace Sherman, 20 Mart 1988 doğumlu oyuncu.

Kardeşimden Sonra (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Mart 1988
Takma İsmi: Gracie
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kurtuluş Günü Felaketi
2013 25 Aksiyon Oyuncu 3.4 974

Kardeşimden Sonra
2010 22 Dram Oyuncu 6.5 55,033

Ölümcül Kaçış
2009 21 Dram Oyuncu 5.5 431

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 353,196
2004 Dram Oyuncu 7.6 22,252
Dizi Altyazıları
Chernobyl (28,919) Game of Thrones (11,300) Warrior (2,332) The 100 (2,168) Black Mirror (1,912) Big Little Lies (1,802) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,397) The Big Bang Theory (1,304) Jessica Jones (1,296) Swamp Thing (1,264)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019