Giriş Kayıt
Gunnar Lien Holsten

Gunnar Lien Holsten


Oyuncu, Yapımcı

Gunnar Lien Holsten, oyuncu, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Yapımcı 5.8 75

Varg Veum - Tehlike İşareti
2010 Suç Oyuncu 6.2 1,070
2006 Aksiyon Oyuncu 5.9 1,633
2005 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,998
2004 Dram Oyuncu 6.9 3,813
2004 Dram 7.1 4,402
2003 Suç Çeşitli 5.2 98
Dizi Altyazıları
Chernobyl (34,453) Game of Thrones (12,769) The 100 (3,516) Black Mirror (2,371) Warrior (2,338) Big Little Lies (1,776) The Big Bang Theory (1,347) Vikings (1,344) Swamp Thing (1,322) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,286)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019