Giriş Kayıt
Joseph Myles Edelson

Joseph Myles Edelson


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni

Joseph Myles Edelson, sanat bölümü, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni.

XOXO (2016), Kurban (2010), Super Capers: The Origins of Ed and the Missing Bullion (2009), Dark House (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sanat Bölümü 5.3 5,700

Kurban
2010 Korku Sanat Bölümü 6.4 4,503
2010 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.1 6,401
2009 Dram Sanat Bölümü 5.2 1,345
2009 Korku Sanat Bölümü 5.0 2,050
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 3.1 971
2008 Korku Sanat Yönetmeni 2.7 775
2007 Komedi Sanat Bölümü 5.9 316
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.7 75
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,810) Daredevil (2,667) Shameless (2,396) The Flash (2,040) Better Call Saul (1,998) Arrow (1,583) The Big Bang Theory (1,408) La Casa de Papel (1,054) Manifest (954) Black Mirror (864)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018