Giriş Kayıt
Zara Phythian

Zara Phythian


Oyuncu, Dublör

Zara Phythian, oyuncu, dublör.

The Hike (2011), He Who Dares (2014), (2016) Doktor Strange (2016), (2007) Underground (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 2.6 159
2017 Komedi Oyuncu    

Doktor Strange
2016 Aksiyon Oyuncu 7.5 442,000
2016 Korku Dublör 5.8 32,662
2014 Aksiyon Oyuncu 2.9 787
2012 Bilim-Kurgu Dublör 3.2 2,663
2011 Korku Oyuncu 3.8 1,362
2011 Aksiyon Oyuncu 3.4 152
2007 Aksiyon Oyuncu 4.4 525
Film Altyazıları
Upgrade (6,659) Deadpool 2 (5,989) Avengers: Infinity War (3,212) Skyscraper (3,117) Tag (2,708) Adrift (2,381) Down a Dark Hall (1,893) The Endless (1,097) Ah-ga-ssi (767) Ready Player One (661)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,141) Castle Rock (2,082) The 100 (1,687) Sharp Objects (1,550) Preacher (1,297) Better Call Saul (1,132) Vikings (1,014) Westworld (975) Suits (961) Friends (881)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018