Giriş Kayıt
Breanne Racano Ferrara

Breanne Racano Ferrara (30)


Oyuncu

Breanne Racano Ferrara, 15 Ocak 1988 Ohio, ABD doğumlu oyuncu.

2017 yılının Haziran ayında Jerry Ferrara ile evlendi.

Doğum Tarihi: 15 Ocak 1988
Doğum Yeri: Ohio, ABD
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 27 Komedi Oyuncu 6.6 70,107
2014 26 Dram Oyuncu    
2013 25 Dram Oyuncu 3.2 242
2012 24 Komedi Oyuncu 6.5 6,775
2011 23 Dram Oyuncu 8.1 38
2010 22 Dram Oyuncu 6.6 350
2010 22 Korku Oyuncu 2.2 232
Film Altyazıları
Roma (4,885) The House with a Clock in Its Walls (3,811) Venom (3,387) First Man (2,504) A Simple Favor (1,985) Lukas (1,380) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,287) Backtrace (1,185) The Predator (1,036) Bird Box (1,035)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,725) Vikings (2,940) The Flash (1,980) Arrow (1,871) The Protector (1,009) La Casa de Papel (958) Friends (902) The Big Bang Theory (783) Outlander (743) Black Mirror (739)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018