Giriş Kayıt
Ken Proulx

Ken Proulx


Oyuncu, Dublör

Ken Proulx, oyuncu, dublör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Oyuncu 4.9 214
2014 Komedi Oyuncu 6.7 206
2013 Aksiyon Çeşitli 8.4 9,931
2013 Dram Oyuncu 4.8 254
2012 Dram Çeşitli 6.0 715
2012 Suç Oyuncu 6.0 394

Gazze Denizinde Bir Şişe
2011 Dram Çeşitli 7.2 975
2011 Gerilim Oyuncu 4.2 462
2010 Dram Çeşitli 6.8 185
2009 Suç Oyuncu 5.0 167
2009 Dram Oyuncu 3.9 241
Dizi Altyazıları
True Detective (3,346) The Flash (2,281) Shameless (1,991) Vikings (1,957) Project Blue Book (1,638) Star Trek: Discovery (1,628) Counterpart (1,541) Inside No. 9 (1,511) This Is Us (1,104) The Big Bang Theory (1,029)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019