Giriş Kayıt
Satya Dusaugey

Satya Dusaugey


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Satya Dusaugey, oyuncu, senarist, yönetmen.

Monako Prensesi Grace (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Kısa Metraj Oyuncu    
2016 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
Oyuncu
7.5 11
2015 Komedi Oyuncu 5.7 654
2015 Komedi Oyuncu 6.0 209
2014 Komedi Oyuncu 6.3 497

Monako Prensesi Grace
2014 Biyografi Oyuncu 5.7 15,837
2011 Kısa Metraj Oyuncu    
2009 Dram Oyuncu 6.0 806
2009 Kısa Metraj Senarist
Oyuncu
   

Ölüm Tohumları
2007 Suç Oyuncu 5.5 1,277
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,942) Arrow (1,550) Outlander (1,252) Supernatural (1,076) Better Call Saul (908) Titans (886) La Casa de Papel (850) The Last Ship (847) Doctor Who (788) Kidding (632)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018