Giriş Kayıt
Satya Dusaugey

Satya Dusaugey


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Satya Dusaugey, oyuncu, senarist, yönetmen.

Monako Prensesi Grace (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 7.9 77
2017 Kısa Metraj Oyuncu 7.9 7
2016 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
Oyuncu
7.5 12
2015 Komedi Oyuncu 5.8 673
2015 Komedi Oyuncu 5.9 220
2014 Komedi Oyuncu 6.3 548

Monako Prensesi Grace
2014 Biyografi Oyuncu 5.7 16,143
2011 Kısa Metraj Oyuncu    
2011 Suç Oyuncu 7.4 83
2009 Dram Oyuncu 6.0 812
2009 Kısa Metraj Senarist
Oyuncu
   

Ölüm Tohumları
2007 Suç Oyuncu 5.5 1,293
Dizi Altyazıları
Vikings (8,382) True Detective (6,159) The Punisher (3,995) Supernatural (3,311) The Big Bang Theory (2,986) Gotham (2,302) The Blacklist (1,797) Outlander (1,614) Star Trek: Discovery (1,509) Luther (1,355)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019