Giriş Kayıt
Enrico Perei

Enrico Perei


Görsel Efekt

Enrico Perei, görsel efekt.

Chemical Wedding (2008), Clive Barker'dan Kan Kitabı (2009), (2016) The Living and the Dead (2016), (2015) Dickensian (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 3,776

O
2017 Dram Görsel Efekt 7.4 365,922
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 168,194
2016 Komedi Görsel Efekt 6.1 1,220
2016 Dram Görsel Efekt 7.5 2,879
2016 Dram Görsel Efekt 6.8 1,221

Marslı
2015 Macera Görsel Efekt 8.0 685,270

Karınca Adam
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 507,184

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 671,964
2015 Dram Görsel Efekt 7.6 2,429

Büyük Budapeşte Oteli
2014 Macera Görsel Efekt 8.1 637,546

Dev Avcısı Jack
2013 Macera Görsel Efekt 6.3 123,796
2012 Macera Görsel Efekt 7.0 540,653

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 172,947

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 242,725

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Görsel Efekt 8.1 695,880

Hayatımın Romanı
2010 Dram Görsel Efekt 4.9 583

39. Dosya
2009 Korku Görsel Efekt 6.2 71,986
2009 Aksiyon Görsel Efekt 4.1 599

Clive Barker'dan Kan Kitabı
2009 Dram Görsel Efekt 5.3 6,774
2008 Korku Görsel Efekt 4.9 1,449

Kar Patileri
2008 Macera Görsel Efekt 5.4 3,214

Gece Bekçisi
2007 Biyografi Görsel Efekt 6.6 2,686

Cadılar Bayramı Katliamı
2007 Komedi Görsel Efekt 6.8 74,169

Tam Gaz
2007 Komedi Görsel Efekt 6.7 69,974

Zafer Patenleri
2007 Komedi Görsel Efekt 6.3 148,156

28 Hafta Sonra
2007 Korku Görsel Efekt 7.0 242,634

İskoçya'nın Son Kralı
2006 Biyografi Görsel Efekt 7.7 166,019

Uçuş 93
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 93,025

Da Vinci Şifresi
2006 Gizem Görsel Efekt 6.6 373,814
2005 Dram Görsel Efekt 4.5 1,378
2005 Suç Görsel Efekt 6.9 29,195
2005 Animasyon Görsel Efekt 5.7 201

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 57,266
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019