Giriş Kayıt
Debbie J. Gold

Debbie J. Gold


Animasyon

Debbie J. Gold, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Meraklı Maymun
2006 Animasyon Animasyon 6.5 14,343

Dünya'dan sonra
2000 Animasyon Animasyon 6.6 56,082

Muhteşem Bartok
1999 Animasyon Animasyon 6.2 2,117
1997 Animasyon Animasyon 7.1 101,925
1995 Animasyon Animasyon 5.6 4,069
1994 Animasyon Animasyon 5.4 5,503

Parmak Kız
1994 Animasyon Animasyon 6.4 13,637
1991 Animasyon Animasyon 6.0 7,470
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,807) This Is Us (2,558) Star Trek: Discovery (2,311) Gotham (1,741) The Flash (1,445) Vikings (1,280) The OA (1,073) American Gods (1,068) The Blacklist (955) Arrow (794)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019