Giriş Kayıt
Reza Amidi

Reza Amidi


Editör, Görsel Efekt

Reza Amidi, editör, görsel efekt.

İnanılmaz Örümcek Adam (2012), Adı Çıkmış (2010), Gerçeğe Çağrı (2012), Skor Peşinde (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aslan Kral
2019 Animasyon Görsel Efekt    

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Görsel Efekt 7.3 348,008

Buraya Kadar
2013 Komedi Görsel Efekt 6.6 354,632

Demir Yumruklu Adam
2012 Aksiyon Editorial Department 5.4 57,799

Ağır Sıklet
2012 Aksiyon Editorial Department 6.4 80,905

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Editorial Department 6.3 225,355

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Editorial Department 7.0 515,253
2012 Animasyon Editorial Department 1.8 7,807

Bir Erkek Gibi Düşün
2012 Komedi Editorial Department 6.6 40,384

Babasının Oğlu
2012 Komedi Editorial Department 5.6 81,143

Kazanma Sanatı
2011 Biyografi Editorial Department 7.6 320,293

Arkadaştan Öte
2011 Komedi Editorial Department 6.6 311,694

Köpekler
2011 Gerilim Editorial Department 5.8 30,353

Kötü Öğretmen
2011 Komedi Editorial Department 5.7 178,453

Uçuruma Doğru
2011 Belgesel Editorial Department 7.3 14,702

Şirinler
2011 Animasyon Editorial Department 5.5 76,206

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Editorial Department 5.7 106,824

Kırmızı Başlıklı Kız: Kötülere Karşı
2011 Animasyon Editorial Department 4.8 11,058

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 Aksiyon Editorial Department 5.8 165,553
2011 Belgesel Editorial Department 7.8 7,037

Nereden Biliyorsun
2010 Komedi Editorial Department 5.4 40,233

30 Gün Gece: Karanlık Günler
2010 Korku Editorial Department 4.4 11,386

Adı Çıkmış
2010 Komedi Editorial Department 7.1 323,316

Ajan Salt
2010 Aksiyon Editorial Department 6.4 273,770

Çılgın Cenaze
2010 Komedi Editorial Department 5.7 41,112

Zırhlı Kuvvetler
2009 Aksiyon Editorial Department 5.7 28,357
2009 Macera Editorial Department 7.7 448,015

İşte Budur!
2009 Belgesel Editorial Department 7.3 36,209

Üvey Baba
2009 Gizem Editorial Department 5.6 27,251

Ateşli Gençlik
2009 Komedi Editorial Department 6.5 69,832

Mükemmel Bir Kaçış
2009 Macera Editorial Department 6.5 63,076
2009 Dram Editorial Department 4.9 26,388

Ateşli Gençlik
2009 Komedi Editorial Department 6.2 40,271

Sakar Polis
2009 Aksiyon Editorial Department 5.2 93,849

Tıkanma
2008 Komedi Görsel Efekt 6.5 30,281

Okuyucu
2008 Dram Editorial Department 7.6 214,729

Yedi Yaşam
2008 Dram Editorial Department 7.6 264,114

Karantina
2008 Korku Editorial Department 6.0 64,344

Skor Peşinde
2008 Macera Editorial Department 6.5 79,024

Bahçemdeki Ateş Böcekleri
2008 Dram Editorial Department 6.5 11,778
2008 Komedi Editorial Department 6.2 547

Tavşan Kız
2008 Komedi Editorial Department 5.5 72,423
2008 Biyografi Editorial Department 5.2 3,510
2008 Aksiyon Editorial Department 6.4 403,030

Aşkzede
2008 Komedi Editorial Department 7.2 244,031

Kayıp
2008 Fantastik Editorial Department 4.8 434
2008 Biyografi Editorial Department 6.8 210,827
2007 Komedi Editorial Department 6.8 61,791

Çok Fena
2007 Komedi Editorial Department 7.6 474,724
Dizi Altyazıları
True Detective (7,283) Vikings (3,684) Shameless (2,599) The Punisher (1,448) The Flash (1,349) Outlander (1,345) Arrow (1,334) The Big Bang Theory (1,276) Supernatural (1,117) Black Mirror (1,072)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019