Giriş Kayıt
Reza Amidi

Reza Amidi


Editör, Görsel Efekt

Reza Amidi, editör, görsel efekt.

İnanılmaz Örümcek Adam (2012), Adı Çıkmış (2010), Gerçeğe Çağrı (2012), Skor Peşinde (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Animasyon Görsel Efekt    

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Görsel Efekt 7.3 328,667

Buraya Kadar
2013 Komedi Görsel Efekt 6.6 351,743

Demir Yumruklu Adam
2012 Aksiyon Editorial Department 5.4 57,533

Ağır Sıklet
2012 Aksiyon Editorial Department 6.4 80,564

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Editorial Department 6.3 223,884

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Editorial Department 7.0 510,727
2012 Animasyon Editorial Department 1.8 7,614

Bir Erkek Gibi Düşün
2012 Komedi Editorial Department 6.6 40,076

Babasının Oğlu
2012 Komedi Editorial Department 5.6 80,361

Kazanma Sanatı
2011 Biyografi Editorial Department 7.6 317,963

Arkadaştan Öte
2011 Komedi Editorial Department 6.6 308,789

Köpekler
2011 Gerilim Editorial Department 5.8 30,111

Kötü Öğretmen
2011 Komedi Editorial Department 5.6 177,192

Uçuruma Doğru
2011 Belgesel Editorial Department 7.3 14,595

Şirinler
2011 Animasyon Editorial Department 5.5 75,606

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Editorial Department 5.7 106,137

Kırmızı Başlıklı Kız: Kötülere Karşı
2011 Animasyon Editorial Department 4.8 10,912

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 Aksiyon Editorial Department 5.8 164,948
2011 Belgesel Editorial Department 7.8 6,969

Nereden Biliyorsun
2010 Komedi Editorial Department 5.4 39,731

30 Gün Gece: Karanlık Günler
2010 Korku Editorial Department 4.4 11,266

Adı Çıkmış
2010 Komedi Editorial Department 7.1 320,162

Ajan Salt
2010 Aksiyon Editorial Department 6.4 271,887

Çılgın Cenaze
2010 Komedi Editorial Department 5.7 40,658

Zırhlı Kuvvetler
2009 Aksiyon Editorial Department 5.7 28,179
2009 Macera Editorial Department 7.7 443,785

İşte Budur!
2009 Belgesel Editorial Department 7.3 35,888

Üvey Baba
2009 Gizem Editorial Department 5.6 26,844

Ateşli Gençlik
2009 Komedi Editorial Department 6.5 69,577

Mükemmel Bir Kaçış
2009 Macera Editorial Department 6.5 62,616
2009 Dram Editorial Department 4.9 26,113

Ateşli Gençlik
2009 Komedi Editorial Department 6.2 40,100

Sakar Polis
2009 Aksiyon Editorial Department 5.2 93,263

Tıkanma
2008 Komedi Görsel Efekt 6.5 30,149

Okuyucu
2008 Dram Editorial Department 7.6 213,120

Yedi Yaşam
2008 Dram Editorial Department 7.6 261,809

Karantina
2008 Korku Editorial Department 6.0 63,868

Skor Peşinde
2008 Macera Editorial Department 6.5 78,642

Bahçemdeki Ateş Böcekleri
2008 Dram Editorial Department 6.5 11,714
2008 Komedi Editorial Department 6.2 544

Tavşan Kız
2008 Komedi Editorial Department 5.5 71,937
2008 Biyografi Editorial Department 5.3 3,464
2008 Aksiyon Editorial Department 6.4 398,541

Aşkzede
2008 Komedi Editorial Department 7.2 242,392

Kayıp
2008 Fantastik Editorial Department 4.8 430
2008 Biyografi Editorial Department 6.8 209,460
2007 Komedi Editorial Department 6.8 61,320

Çok Fena
2007 Komedi Editorial Department 7.6 471,247
Dizi Altyazıları
Origin (4,057) Narcos: Mexico (2,882) The Big Bang Theory (2,139) Titans (2,036) Supernatural (1,878) Doctor Who (1,640) The Last Ship (1,353) Outlander (1,290) The Last Kingdom (1,282) The Flash (1,204)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018