Giriş Kayıt
Takaaki Chiba

Takaaki Chiba


Animasyon, Sanat Bölümü

Takaaki Chiba, animasyon, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Animasyon 7.3 2,803
2015 Animasyon Animasyon 5.9 765
2009 Animasyon Sanat Bölümü
Animasyon
6.9 361
2008 Animasyon Animasyon 6.6 60
2007 Animasyon Animasyon 8.4 2,093
2005 Animasyon Animasyon 7.5 155
2004 Animasyon Animasyon 7.3 452
2002 Animasyon Animasyon 7.0 1,086
1999 Animasyon Animasyon 7.5 13,190
Dizi Altyazıları
Vikings (9,684) Supernatural (3,970) Titans (2,148) The Gifted (1,404) The Big Bang Theory (1,267) La Casa de Papel (1,067) Manifest (1,060) Black Mirror (1,007) Peaky Blinders (943) Friends (840)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018