Giriş Kayıt
Fuminori Kizaki

Fuminori Kizaki


Yönetmen, Animasyon, Sanat Bölümü, Yapımcı

Fuminori Kizaki, yönetmen, animasyon, sanat bölümü, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Animasyon Yönetmen
Yapımcı
5.7 1,081
2011 Animasyon Sanat Bölümü 6.5 197
2011 Animasyon Yönetmen 7.2 1,343
2009 Animasyon Yönetmen 7.3 7,776
2007 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
7.7 13,784
1990 Animasyon Animasyon 6.5 19
1990 Aksiyon Animasyon 6.8 13
1990 Aksiyon Animasyon 7.0 12
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019