Giriş Kayıt
Jason Abustan

Jason Abustan (35)


Oyuncu, Yapımcı

Jason Labitoria Abustan, 28 Şubat 1983 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

The Chemist (2016) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jason Labitoria Abustan
Doğum Tarihi: 28 Şubat 1983
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Takma İsmi: Abu
Burcu: Balık
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 33 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
3.6 148
2012 29 Aksiyon Yapımcı 4.6 37
2009 26 Komedi Oyuncu 5.2 65

Noel Baba Fred
2007 24 Komedi Oyuncu 5.6 34,092

Bir Başkanın Ölümü
2006 23 Suç Oyuncu 6.4 6,572

Hapishane Muhabbeti
2006 23 Komedi Oyuncu 6.0 20,673

Ayrılık
2006 23 Komedi Oyuncu 5.8 112,899

Göl Evi
2006 23 Dram Oyuncu 6.8 125,704
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,173) Shameless (1,981) Fear the Walking Dead (1,678) Suits (1,448) Castle Rock (1,326) La Casa de Papel (1,194) Bodyguard (1,110) Mayans M.C. (1,032) The 100 (996) Friends (781)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018