Giriş Kayıt
Kenji Shimizu

Kenji Shimizu


Yapımcı

Kenji Shimizu, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Kenji 'Randy' Shimizu | Kenji Randy Shimizu
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Yapımcı 8.6 14,325
2015 Animasyon Yapımcı 7.2 2,098
2014 Dram Yapımcı 1.8 14
2012 Animasyon Yapımcı 8.2 11,750
2008 Macera Yapımcı 5.3 121
2008 Komedi Yapımcı 6.4 117
2007 Aile Yapımcı 7.4 63
2007 Komedi Yapımcı 6.8 380
2007 Animasyon Yapımcı 8.4 1,150
2006 Animasyon Yapımcı 7.6 1,274
2005 Animasyon Yapımcı 8.4 10,072
2003 Animasyon Yapımcı 6.4 136
2000 Animasyon Yapımcı    
1997 Animasyon Yapımcı 6.6 1,449
1997 Animasyon Yapımcı 7.4 170
1996 Animasyon Çeşitli 7.5 1,433
1994 Animasyon Çeşitli    
1994 Animasyon Çeşitli 6.7 3,668
1993 Animasyon Çeşitli 7.3 4,297
1993 Animasyon Çeşitli 7.5 8,091
1993 Animasyon Yapımcı 7.4 127
1993 Animasyon Yapımcı 8.0 4,080
1993 Animasyon Yapımcı 6.6 347
1992 Animasyon Çeşitli 7.2 5,538
1992 Animasyon Yapımcı 6.3 382
1992 Animasyon Yapımcı 8.4 9,754
1992 Animasyon Çeşitli 7.2 5,166
1991 Animasyon Çeşitli 7.3 5,085
1991 Animasyon Çeşitli 6.8 4,242
1990 Animasyon Çeşitli 7.0 5,790
1990 Animasyon Çeşitli 8.0 4,000
1989 Animasyon Yapımcı 8.7 55,896
1989 Animasyon Yapımcı 7.8 212
1986 Animasyon Yapımcı 8.5 39,178
Film Altyazıları
Hunter Killer (5,680) Suspiria (5,590) A Star Is Born (3,409) Ashes in the Snow (3,174) First Man (2,801) Der Hauptmann (2,050) Keepers (2,014) Replicas (1,660) Venom (1,596) Bird Box (1,195)
Dizi Altyazıları
True Detective (11,645) Vikings (7,276) The Big Bang Theory (2,592) Black Mirror (1,935) Outlander (1,695) Gotham (1,530) Peaky Blinders (1,259) La casa de papel (1,215) Nightflyers (1,127) Friends (1,125)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019